Nova edició del curs de punt d’informació del Parc Natural de Montsant i EIN Serra de Llaberia

cartell

Nova edició del curs de punt d’informació del Parc Natural de Montsant i EIN Serra de Llaberia

Inscripcions fins dilluns 20 de febrer.

Duració (40h.): s’iniciarà el 27 de febrer i la seva realització serà tots els dilluns de març i el dimarts 7 i 14 de març. L’horari previst és de 9 a 15 hores aproximadament.

Aquest curs està dirigit a tot aquell establiment (autònom professional, empresa o entitat) que vulgui aprofundir sobre els valors naturals, culturals i paisatgístics d’aquests dos espais naturals així com dels seus principals recursos turístics. L'objectiu del curs es crear una xarxa de punts d’informació acreditats i augmentar la qualitat de la informació turística de la comarca. Els destinataris són principalment informadors, recepcionistes de serveis i empreses o autònoms que vulguin ser punts d’informació: allotjaments, restaurants, productors amb visites guiades, cellers, agrobotigues, etc.

Es tracta d’un curs de 40 hores de duració que es composa tant de sessions teòriques com pràctiques. La majoria d’hores es destinen a conèixer indrets i equipaments tant de l’EIN Serra de Llaberia com del Parc Natural de Montsant. Aquest és el cinquè curs que s’organitza i per a la realització d’aquesta edició s’està treballant especialment amb les empreses i establiments que col·laboren habitualment amb el Parc Natural de Montsant i EIN Serra de Llaberia a través del Fòrum de Turisme Sostenible del Priorat.

Aquesta acció formativa s’inclou dins el Pla d’accions de la Carta Europea de Turisme Sostenible del Priorat i és un requisit d’accés per a tots aquells allotjaments, restaurants i productors amb visites que vulguin acreditar-se amb la Carta Europea de Turisme Sostenible del Priorat (segona fase).

Podeu fer arribar la vostra preinscripció a: https://forms.office.com/e/WS1EBGSwj0

Per a demanar més informació i resoldre dubtes podeu escriure a: trescatorze.dt@gmail.com