La Diputació de Tarragona ens ha atorgat una Subvenció per a la realització d' accions de conservació, millora i promoció del nostre E.I.N.

18.460 EUR/ Actuacions de conservació, millora i promoció de l'E.I.N Serra de Llaberia

El passat 21 de desembre del 2021 la Diputació de Tarragona va atorgar a l' EIS Serra de Llaberia una Subvenció per import de 18.640€, per a la realització d'actucions de millora i conservació dins l'espai natural de la Serra de Llaberia. 

Durant els darrers mesos, hem realitzat actuacions a per conservar i millorar elements patrimonials i històrics dels municipis que integren el Consorci de la Serra de Llaberia, tals com:

  1. Abrics de Capçanes: pintures rupestres d’alt valor catalogades com a BCIL localitzades en dos ubicacions a la Vall de la Fou de Capçanes (terrenys de titularitat de la Generalitat de Catalunya- cedits a l’Ajuntament de Capçanes). Els treballs executats són de manteniment de la vegetació en senders d’accés i al voltant de les mateixes..
  2. Itinerari de la pedra en sec de les Taules de Marçà-Capçanes: tasques de manteniment de l’itinerari divulgatiu i restauració de pedra en sec.
  3. Castellet de Banyoles a Tivissa: jaciment període íber-guerres púniques. Tasques de restauració dels antics oliverars de l’interior facilitant el seu manteniment futur..
  4. Entorn de l’ermita de Sta. Marina a Pratdip: treballs de manteniment i ampliació de la zona de seguretat per incendis forestals.
  5. Rereguarda de la batalla de l’Ebre a Falset-Marçà i la Torre de Fontaubella. Treballs de estassada de matollar i d’adequació de tres emplaçaments de bateries, comanament i trinxeres de la guerra civil.,

L'EIS Serra de Llaberia ho cofinançat l'actuació, sent el pressupost total invertit en l'espai de 25.235,18€.

Us aninem que aneu a gaudir d'aquest espais i no oblideu fer-ho amb cura i respecte!!