La Diputació de Tarragona ens ha atorgat una Subvenció per a la realització d' accions de conservació, millora i promoció del nostre E.I.N.

6.000 EUR/ Actuacions de conservació, millora i promoció de l' E.I.N. Serra de Llaberia
6.000 EUR/ Actuacions de conservació, millora i promoció de l'E.I.N Serra de Llaberia

Des del consorci ens preocupem per adaptar-nos als reptes de futur. Per aquest motiu hem engegat un estudi amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, que ens ha atorgat una subvenció nominativa per import de 6.000 €. L'objecte de l'estudi és determinar el paper del Consorci enfront dels nous reptes, a la vegada que vol plantejar noves estratègies.

Hem utilitzat una metodologia de treball participatiu amb l'ajuda i guiatge d'Oriol Armet, mitjançant la qual hem pogut dur a terme un seguit d'entrevistes als Ajuntaments dels municipis consorciats (Tivissa, EMD Serra d'Almos, Capçanes, Pratdip, Marçà, La Torre de Fontaubella i Colldejou), així com hem creat l'espai perquè institucions com el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona diguen la seua.

Des del Consorci creiem que no podem crear estratègies de futur sense tenir en compte l'opinió de tots els agents del territori. Per aquest motiu, es preveu realitzar una segona fase, on se'ls done més participació i puguem concloguen quin camí hem d'emprendre.

Creiem que l'E.I.N. potser una oportunitat per ajudar al desenvolupament dels Pobles que l'integren i l'envolten.