Dins el cicle de jornades del Pla Anual de Transferència Tecnològica hem preparat una Jornada per avaluar la Situació i control de la Vespa velutina.

Cartell jornada

L’arribada de la Vespa velutina i la seva expansió per tot el territori català ha generat una gran preocupació tant al sector apícola com a la resta de la població.
En aquesta jornada es pretén conèixer més sobre la Vespa velutina i sobre els impactes i mesures de gestió. S’exposarà de la mà d’experts, l’estat actual de la població, de les diferents campanyes realitzades i de la seva possible incidència i possibilitats de control; a més a més es donarà informació al col·lectiu que desenvolupa la seva activitat al bosc per conèixer millor el seu comportament i els riscos associats a aquesta espècie.
Tot seguit, es parlarà amb diferents apicultors de la zona per tal de saber l’estat dels seus abellars i les afectacions i problemàtiques que han tingut.

Inscripcions a: https://ruralcat.gencat.cat/web/guest/transferencia/preinscripcio-jornada-tecnica?p_auth=NFb36dmU&p_p_id=JornadesPATT_WAR_jornadesPATT100SNAPSHOT&p_p_lifecycle=1&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_pos=1&p_p_col_count=2&_JornadesPATT_WAR_jornadesPATT100SNAPSHOT_tipusJornadaClicat=1&_JornadesPATT_WAR_jornadesPATT100SNAPSHOT_idJornada=4043827&_JornadesPATT_WAR_jornadesPATT100SNAPSHOT_cmd=subscribeJornada